När blir Audi S4 2020 modellen tillgänglig ?

Felkodsläsare till Audi - Vår favorit. Se fler här.

SChippy

Ny medlem
Som titeln visar så undrar jag, när blir Audi S4 2020-modellen tillgänglig att beställa & köpa i Sverige ? På Audis hemsida (svenska versionen) så har man endast "Fascination" och "Hitta återförsäljare" (inga existerar här) att klicka på. Det finns ingen information alls om när den släpps eller "bygg din audi S4" eller något liknande.

Tack i förhand :)
 

SChippy

Ny medlem
Svenska sidor dröjer det tyvärr med, dock finns möjligheten att konfigurera en på audis tyska hemsida.

Tack för svaret! Mhm, jag kollade faktiskt upp det på den tyska hemsidan precis innan jag skapade tråden, tydligen så har bilen funnits för beställning i flera månader redan. Man kan även "bygga din Audi" på den Brittiska marknaden. Innebär då detta att bilen inte alls finns på den svenska marknaden ännu ? Eller vad är det specifikt du menar med "Svenska sidor dröjer det tyvärr med" ? :)
 
J

Jocke Bimson

Gäst
Hej, jag chattade med Audi i början på förra veckan och då sa dom att S4 skulle bli beställningsbar till slutet av den veckan, men så har alltså inte skett heller. Var själv inne på tyska sidan i somras och byggde en bil. Har även för mig att nya "vanliga" A4 också skulle släppas i en "edition one" version men hittar ingen info om det heller. Känns som dom bör köra någon ordentlig lanseringshelg inom kort för att fylla orderböckerna.
 Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp