Instrument problem

Felkodsläsare till Audi - Vår favorit. Se fler här.

clabbe

Moderator
Forumpersonal
Inget som jag har råkat ut för själv, men på beskrivningen låter det som en trött spänningsregulator i instrumentet. Eftersom du har problem med mer än en mätare så kan man nog utesluta dåliga stegmotorer.
Finns företag som reparerar instrument, men jag har ingen aning om hur gamla grejor de klarar av, men kolla med tex. http://innosund.com/repair/
eller https://www.obdtuning.se/sv-SE

Eller så kanske du är händig med lödkolven och löser det själv...
Ingen garanti på att det är spänningsregulatorn, men åtminstone något att börja med:).
/ Hälsningar Claes
 

Ståhlis

Ny medlem
Inget som jag har råkat ut för själv, men på beskrivningen låter det som en trött spänningsregulator i instrumentet. Eftersom du har problem med mer än en mätare så kan man nog utesluta dåliga stegmotorer.
Finns företag som reparerar instrument, men jag har ingen aning om hur gamla grejor de klarar av, men kolla med tex. http://innosund.com/repair/
eller https://www.obdtuning.se/sv-SE

Eller så kanske du är händig med lödkolven och löser det själv...
Ingen garanti på att det är spänningsregulatorn, men åtminstone något att börja med:).
/ Hälsningar Claes
Tack för tipset!👍
 

Fenrir

Medlem
Jag har haft liknande problem, dock inte med alla mätarna samtidigt.
Jordfel är också rätt vanligt på dessa instrument, Det finns en kille i Malmö (SH Cato AB) som fixade ett av mina kombiinstrument för ett par år sedan, han var dessutom billig (2-300kr)

Lättaste är kanske annars att köpa ett nytt instrument på Bildelsbasen
 



Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp