Nya profilinlägg

Hej! Jag har en audi c4 s6+ -97. Efter att ha monterat ett nytt bilstein eibach b12 kit som ska sänka bilen 30mm (fjädrar+dämpare) Så blev bilen istället jättehög! Skiljer 100mm mellan ovandel på bakdäcken och skärmen. Någon som vet var problemet ligger? Med vänlig hälsning, freddy
du svarade " 2017, då slipper du bonus-malus " men en 2018 har väl bara malus -18, -19 och -20 dvs den är redan betald?
"Vilken årsmodell att föredra" ditt svar: Så ny som möjligt såklart
men tråden Audi A6 2019 c8 - Många problem tyder på mer problem med C8 än C7
/P-O
Hej
Såg att du verkar ha koll på Ad-blueproblem på Audi.
Jag har en Q5 -2015 där varningslampan tänds lite random och slocknar igen efter ett tag. Felkoden (som finns kvar när lampan slocknat) är P20E8. På Audiverkstan har man uppdaterat mjukvara. Jag får även felkod P0025(AD) som har med nåt annat att göra, den kommer och går :)
Jättetacksam om du har några tankar kring det hela
/ Kjell
Swizz
Swizz
P20E8 beror på att det är något fel med adblue systemtrycket, det finns en reparationssats att köpa där ingår b.la. AdBlue pumpen.

P0025, vad har du för motor? 3.0 TDi?
Hej!
Har precis fått hem min nyförvärvade A2:a, 1,2 diesel automat. Körde den 50 mil igår och idag när jag skulle köra en kortare sträcka på några mil tänds lampan för avgaskontrollsystemet. Motorn och övrigt verkar fungera men jag rekommenderas att åka till närmaste audiverkstad snarast möjligt. Någon som har erfarenhet av detta?
Tjena
Jag har funderingar att byta bil och i tankarna finns denna turbodiesel på 320 hp.
Någon som har några erfarenheter, problem , vanliga fel rekommendationer?
Audi A4 V6 2.4.
Har ett problem med min audi som jag inte förstår mej på! sjukt svårt å få reda på vad det kan vara, felsökt den med dator men inga felkoder kommer,
Problemet är det att när jag står på tomgång går den lite ojämt går typ från 500 till 1000 i varv , när jag sedan kör och gasar upp sakta så hugger det i hela bilen, och när jag lagt mig i den hastighet jag vill så ligger han där och hugger lite då å då , vilket är riktigt störande och samtidigt nervöst , de har blivit mycke värre nu. Men om jag gasar upp med plattan i mattan så går han hur fint som helst precis som den ska gå. Någon som känner igen detta? isåfall är jag väldigt tacksam för svar och tips!!:)
Tja!
Jag har en audi A2 tdi 1,2 -03 men den går inte som den ska!
när den är kall går den bra, men sen när den har blivit varm så tappar den kraften,
är det någon som en aning om vad det kan vara för fel?
Har en A4 -04 som jag bytt batteri på och därefter fungerar inte fjärrlåsningen.
Är det någon som känner till detta problem.
P
Pierre Skoog
Ta med dig alla nycklarna och sätt dig i billen med dörrarna stängda, slå på tändningen och tryck på lås upp knappen sex gånger och lås knappen sex gånger, stäng av tändningen och prov att det funkar, gör samma sak med dina andra nycklar.
Hej
Är det någon som et hur lång garantin är på vattenpump. Jag bytte den 2009 på en auktoriserad audiverkstad? Jag bytte den i samband med 12 000 mila service då jag också bytte kamrem. Det är audis orginaldelar
Tacksam för svar
hej ny här. Har en a6 2007 med 1årsgammalt batteri som töms på 3dygn om inte bilen används. Vad är felet om någon vet tack.
Hej igen, Nu har jag fått tillbaka min audi A4 1998 från bilmeken men så fort jag startar den nu när det är kallt så lyser oljelampan igen :mad:!!!!!! Motorn är bytt, kamremen och vattenpumpen. När den är varm lyser inte oljelampan... Elisabeth
Har en A4 1,8T 96:a
Hur gör man för att göra ren en spridare, har demonterat den redan?
Ska man lägga på en spänning, och i så fall vilken?
I vilken vätska ska man i så fall lägga den i, under tiden man spänningssätter spridaren?

Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp