Parkeringssensorer

Felkodsläsare till Audi - Vår favorit eller se fler här.

TxF

Ny medlem
Nån som har lite koll på Audis backsensorer? Jag har en A6/C6 som tjuter när jg lägger i backen och varnar inte för omgivningen. VCDS ger mig felkoden 02070, en sensor avbrott typ. Har bytt samtliga sensorer till nya utan framgång. Kablaget har inga synliga skador. När jag tittar på mätvärdena från varje sensor så visar alla på 255cm och 0.1ms, ingen reagerar när jag ställer nåt i vägen. Spänningen till sensorerna låg på 12,1V med bara tändning på. Lägger jag örat mot sensorerna är det knäpptyst, ingen verkar vara vid liv. Kollade styrmodulen till parkeringssystemet och inget synligt där heller. Lossade kontakterna där och satte tillbaka dom igen, utifall det skulle va nån oxid men allt ser torrt och fint ut. Är det nån adaption som måste göras efter sensorbyte eller vad kan problemet vara?
 

Kurtti

Super Moderator
Forumpersonal
Då var det inte summern som det var fel på. Då skulle den inte låtit alls. Har du kontrollerat om den låter när den ska eller bara konstaterat att den är tyst?
men snälla lilla vän, hade felkod på summern och bytte summern till en ny fungerande och vips så försvann felkod samt parksensorerna fungerade, vad är det du inte förstår ???
 

Robban_F

Aktiv medlem
men snälla lilla vän, hade felkod på summern och bytte summern till en ny fungerande och vips så försvann felkod samt parksensorerna fungerade, vad är det du inte förstår ???
Vänligen sluta med din översittarattityd. Du bara skämmer ut dig med att tro att du större än alla andra!
Du nämnde aldrig att du hade en felkod på summern!
 Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp