Senaste innehållet av Nimo

 1. N

  En till Audi på uppfarten..🙂

  Ja den har fin komfort, trots 21 tums hjul och att jag föredrar lägsta läget luftfjädringen. När jag går in och ska ställa höjden så kommer jag bara till två streck, det går inte att komma ner till ett. Är det samma för dig? Min förra Allroad gick det på.
 2. N

  En till Audi på uppfarten..🙂

  Jag tycker responsen är bra i sportläget. Man kan väl ifs tycka att Audi borde kunna bättre men nu är jag van detta. Däremot så märks det hur bra det skulle kunna vara när man kör i manuellt läge. Då är responsen omedelbar. Bra fart är det minst sagt.
 3. N

  A6 allroad 45 tdi 2020

  Det låter rimligt med den enkla men smarta felsökningen. Känns inte som något lättfixat på hemmaplan.
 4. N

  Akut hjälp!

  Har jag förstått dig rätt, kör du utan att fyllt på oljan i växellådan? Mitt tips hade varit att tvärstanna och ta en Taxi.
 5. N

  A6 allroad 45 tdi 2020

  Jag har sett detta meddelande en gång på min bil. Det var när jag tvättat den och det var riktigt kallt. Kan det vara något som kärvar och behöver smörjas?
 6. N

  A6 55 TFSI e

  Vissa modeller har inte medföljande domkraft om inte tillvalet reservhjul gjorts. Det har inte varit så på A6/A7 tidigare men nu kanske det är så?
 7. N

  En till Audi på uppfarten..🙂

  Kul att det känns bra, det är en fin bil. Ang keyless så har jag aldrig haft det och kanske inte därför inte saknat det Huvudanvändare har jag ingen koll på hur man raderar. Båda mina bilar var nya och jag var därför först med registreringen. Återkom gärna och berätta om det blev optimering...
 8. N

  En till Audi på uppfarten..🙂

  Du kan säkert ringa till Audi och kolla om uppdateringen är gjord. Jag fick med ett papper om uppdateringen, den kanske ligger ihop med serviceprotokollen? Vad en Stertmankopia är vet jag inte. Kan det vara AlienTech som merparten av alla firmor använder sig av oavsett namnet på firman? Varför...
 9. N

  En till Audi på uppfarten..🙂

  Jag har kört med Bsr i min 45 Tdi sedan det kom ut på marknaden. Den går fantastisk fint. Förra året fick jag en uppdatering av växellådan i samband med service. Jag skulle absolut rekommendera att du kollar om den är gjord innan optimering då den skriver över programvaran från Bsr. Jag körde...
 10. N

  Registreringsnummer

  Jag fick nyligen leverans av min A6 Allroad. Det tog exakt en månad från att bilen byggdes till leverans.
 11. N

  Köpt Audi A5 Cab - problem! Hjälp!

  Hur kan detta fortsätta, borde man inte läsa allt innan man svarar på en text?
 12. N

  Köpt Audi A5 Cab - problem! Hjälp!

  Jag tycker att det är oerhört humoristiskt att du tror frågeställaren suttit overksam och väntat på din hjälp i ÅTTA år. Det känns inte så sannolikt enl mig men jag kan ha fel.
 13. N

  Köpt Audi A5 Cab - problem! Hjälp!

  Är detta ett allvarligt menat svar eller är du lite humoristisk på Söndags eftermiddagen?
 14. N

  Intressekoll Audi S2 1994 Reparationsobjekt

  Är det bara jag som saknar Nordic Audi när man ser en sådan här tråd? Hur kunde alla Audi fantaster bara försvinna? Det kan väl på sin höjd vara 5 procent av aktivitet här jämfört med NA.
 15. N

  Audi A6 C7 Standard Chassi och 20" fälgar?

  Allt annat vore väl osannolikt?

Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp