Varningslampa- dragkrok A6 -95


flya6

New member
har en lampa som lyser i instrumentet, när jag kollar i min tyska handbok står det att den ska ha något och göra med dragkroken..
När man ansluter kabeln från släpet , fattar jag det som att den lampan ska blinka till, för att indikera att dragkrok är inkopplad.. har aldrig reflekterat över detta innan men instruktionsboken säger så.. någon som erfarenhet av den varningslampan.. se bifogad bild..
 

Bilagor

clabbe

Moderator
Forumpersonal
har en lampa som lyser i instrumentet, när jag kollar i min tyska handbok står det att den ska ha något och göra med dragkroken..
När man ansluter kabeln från släpet , fattar jag det som att den lampan ska blinka till, för att indikera att dragkrok är inkopplad.. har aldrig reflekterat över detta innan men instruktionsboken säger så.. någon som erfarenhet av den varningslampan.. se bifogad bild..
Har exakt samma indikering på min A3:a och den blinkar när jag blinkar, typ...
Den visar alltså att jag har en kärra påhängd och betecknas som "släpvagnsblinker" i instruktionsboken, så det låter logiskt att den lyser/blinkar. / Hälsningar Claes
 

flya6

New member
tjena Claes.. var nere o skruvade loss instrumentpanelen.. lampan var monterad i fel ordning.. när jag monterar lampan på rätt ställe, lyser istället katalysatorlampan.. men det kanske stämmer att det är något vajs med den.. jag bytte instrumentet för ca 2 år sedan och när jag skulle montera dit lamporna räckte bara kablarna på baksidan till 2 givna.. men det var fel, idag drog jag till lite extra i kablaget och då var det inte några problem.. dom ska vara monterade som på bild.. gul/vit och blå/röd in i andra bajonett-hålet.. violett och blå/röd in i 6e bajonett-hålet (längst åt vä)..
kolla du ifall inte din lampa sitter fel med !
 

Bilagor

flya6

New member
Mina lamphållare är kass, dom ska låsa när man vrider men plast-hakarna som spärrar på baksidan har gått av.. vet inte var man får tag i sådana..
 

clabbe

Moderator
Forumpersonal
tjena Claes.. var nere o skruvade loss instrumentpanelen.. lampan var monterad i fel ordning.. när jag monterar lampan på rätt ställe, lyser istället katalysatorlampan.. men det kanske stämmer att det är något vajs med den.. jag bytte instrumentet för ca 2 år sedan och när jag skulle montera dit lamporna räckte bara kablarna på baksidan till 2 givna.. men det var fel, idag drog jag till lite extra i kablaget och då var det inte några problem.. dom ska vara monterade som på bild.. gul/vit och blå/röd in i andra bajonett-hålet.. violett och blå/röd in i 6e bajonett-hålet (längst åt vä)..
kolla du ifall inte din lampa sitter fel med !
Ja då kan det ju vara så att du har något annat problem, men om det är något med katalysator så borde det märkas på avgasvärdena.
I mitt fall så sitter lampan definitivt rätt eftersom den endast blinkar vid påkopplad kärra, precis som den ska. /Hälsningar Claes
 



Välkommen till audiforum.nu!

Som gäst kan du både posta nya trådar och svar, utan att behöva registrera dig.

Registrera Logga in

Nya trådar

Topp